Parktech Oy

Parktech Finland Oy on suomalainen pysäköintialan yhtiö, jolla on jo 30 vuoden kokemus alalta. Ydinosaamistamme ovat pysäköintiratkaisujen suunnittelu ja myynti, pysäköintijärjestelmien asennukset sekä huolto- ja ylläpitopalvelut. 

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta operoimme koko valtakunnan alueella. Nuorekkaalla henkilökunnallamme on raskaansarjan kokemus pysäköintiratkaisuista. Parktech Finland Oy on osa kansainvälistä Scheidt & Bachmann Gmbh -konsernia. 

Meidän tarina

Suomen Pysäköintipalvelu Oy perustetaan

Yrityksen toiminta on pysäköinti- ja kiinteistöpalvelujen yhdistelmä. Pysäköintilaitoksiin tuotetaan pysäköinnin asiakaspalvelu ja kiinteistönhoito yhtenä kokonaisuutena 

1990

Scheidt & Bachmann Finland Oy perustetaan

Scheidt & Bachmann Finland Oy perustetaan S&B GmbH:n tytäryhtiöksi Suomeen. Huoltamaan ja ylläpitämään jo Suomessa olevia S&B:n pysäköinninhallintajärjestelmiä, sekä tekemään uusimyyntiä.

2000

Laatukilpi Oy mukaan yritystoimintaan

Laatukilpi Oy ostaa SPP Oy:n yritystoiminnan kahden muun yksityisen omistajan kanssa. Yritysosto tehdään, jotta saadaan Eteläsuomeen alihankintayritys Laatukilven pysäköintiratkaisujen asennukseen ja huoltoon. 

Laatukilpi Oy toimii nykyään nimellä Kaskea Group Oy ja on edelleen pitkäaikainen kumppani ja osaomistaja yrityksessä. 

2007

Scheidt & Bachmann GmbH ostaa SPP OY:stä puolet ja syntyy yhteisyritys

SPP Oy:öön sulautuu Scheidt & Bachmann Finland Oy ja heidän operatiivinen henkilökuntansa. 

Toimintaa selkeytetään ja kiinteistöpalvelujen tuottamista vähennetään. Keskitytään selkeämmin S&B:n pysäköintiratkaisujen myynti, asennus- ja huoltopalveluihin. 

2014

Parktech Finland Oy

Suomen Pysäköintipalvelu Oy vaihtaa nimekseen Parktech Finland Oy. Nimimuutos tehdään yritystoiminnan imagon selkeyttämiseksi.

2020

Pysäköinti kerralla kuntoon

Parktechin missio on helpottaa pysäköintiä teknologian keinoin. Konseptiimme kuuluvat:

  • Pysäköintihallit ja -alueet
  • Hotellipysäköinti
  • Pysäköinti lentokentillä, kauppakeskuksissa, sairaaloissa ja messukeskuksissa


Toiminta-ajatuksemme on ’kerralla kuntoon’. Meille se tarkoittaa sitä, että työmme valmistuvat ajallaan ja laadukkaasti tehtynä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omassa liiketoiminnassaan olennaiseen. Hoidamme pysäköinnin niin, että sinun ei tarvitse siitä huolehtia.