0
kohteet
0
KAISTAT
0
pYSÄKÖINTIRUUDUT

Parktechilla on kattava kokemus erilaisista kohteista.

Toimimme kohteen kumppanina oikean pysäköintiratkaisun valinnassa ja toteutuksessa. 

Sokos Lahti

Sokos Lahti on tärkeä osa Lahden keskustaa. Sen pysäköintihallia käyttävät monet asiakasryhmät: hotelliasiakkaat, tavaratalossa asioivat, kaupassa asioivat ja monet muut käyttäjäryhmät. Sokos Lahden ratkaisut: täysin liputon pysäköintijärjestelmä Parktech:n valvomopalvelulla, rekisterilaatan tunnistuksella. Pysäköintimaksu näppärästi kosketusnäyttökassalla tai EasyPark- ja ParkMan-mobiilimaksun avulla.

Joensuun pysäköinti Oy

Parktech on tuottanut palveluitaan Joensuun Pysäköinti Oy:lle jo toistakymmentä vuotta. Joensuun pysäköinnin kohteet ovat: Metropol, Niskaparkki ja Hallitien pysäköinti. Kaupungin keskeisissä pysäköintitaloissa on toimintavarmat lipulliset järjestelmät, joihin on liitetty rekisterilaatan tunnistus sekä EasyPark- ja ParkMan-mobiilimaksutavat.

Espoon kulttuuriparkki

Näyttelykeskus WeeGeen yhteyteen rakennettu uusi pysäköintikohde palvelee näyttelykeskuksen asiakkaita, lähitalojen asukkaita ja muita Tapiolan alueella asioivia. Pysäköintilaitoista operoi Parktechin:n pitkäaikainen kumppani Tapiola Paikoitus Oy, joka on luottanut pysäköintitekniikan valinnassaan Parktech:n tuotevalikoimaan. Kohteeseen on täysin kamerapohjainen pysäköintijärjestelmä, EasyPark- ja ParkMan-mobiilimaksuilla, kosketusnäyttökassalla ja jälkilaskutusmahdollisuudella.